MADE IN ITALY E merkure - 22.00
Nje emision ku do te degjoni te gjitha hitet e festivaleve italiane si “Sanremo”. “Festivalbar” dhe evenimente te tjera te muzikes italiane.

GOLD ROMANCE E enjte - 22.00
Ky emision permbledh muziken me te bukur romantike qe eshte prodhuar nder vite nga kantautort me te mire te botes.

THE NEXT DOOR E premte - 22.00
Ky emision bazohet ne perlat e muzikes rock & hard rock kryesisht te viteve 70-80 ateher kur rock-u ishte ne kulmet e veta. Megjithate ne kete emision ka edhe rock te ri i nderthurur bukur me kantauroret dhe grupet me ne ze te kesaj rryme.

GOLD FEVER 11.30 & 18.00
Ne kete program transmetohen hitet e viteve '90 duke perfshire edhe rrymen dance te ketyre viteve. Ky emision transmetohet me dy orare nga gjysme ore: ne oren 11:30 deri ne 12:00 dhe ne oren 18:00 deri ne 18:30.